Air Jordan

Piticul dominant din acest an: Jordan 4 Seafoam

Az Év Sneakere: Jordan 4 Seafoam | OnSize Blog - OnSize

The Air Jordan 4 Seafoam este adidașii definitori ai anului 2023, nu e nicio îndoială! Așa că este timpul să spunem un cuvânt sau două despre asta!

Adidași Air Jordan 4

Primul Air Jordan 4 din anii 1980 a apărut în Designul lui Tinker Hatfield. Inserția aer aer vizibilă și tija medie înălțimea sunt încă a evocat adidașii Air Jordan 3, dar efectul general a fost mult mai lejer și mai relaxat în comparație cu aceștia. Panourile emblematice din plasă și curelele unice cu șireturi conferă Air Jordan 4 un caracter unic.

Și dacă ați văzut filmul Do The Right Thing, atunci trebuie sa fi vazut ca a calca pe un Air Jordan 4 nu este tocmai un pacat iertat! (Faceți clic aici dacă ați putea urmări scena iconică la care ne gândim chiar acum!) 🎞️

Dar probabil că nu trebuie să introduceți < /span>Adidași Air Jordan 4 < span style="font-weight: 400;">. (Dacă o faci, numai dați clic aici pentru a ajunge la postare, în care am spus deja câteva cuvinte despre Air Jordan 4 „Thunder” și Air Jordan 4 „Red Thunder” despre.) Au mers foarte bine în ultima vreme, vor fi piesele definitorii ale anului 2023, anul acesta sigur va fi despre ei!

Dar nu e de mirare! Înveselesc înfățișarea oricui, și poți vedea cât de cool sunt de departe! Nicio colecție a sneakerhead nu ar trebui să fie fără câteva Air Jordan 4! 🤩

Air Jordan 4 Seafoam

Sigla emblematică Jumpman. O nuanță moale de verde mare. Plasă TPU albă. Atât elegant cât și sportiv culoare albă ca zăpada. Este nimeni altul decât cel lansat anul acesta Air Jordan 4 Seafoam. 😍

Air Jordan 4 Seafoam numit un „seafoam” verde >(uneori numit și verde măsliniu) culoare: în această culoare, elementele izbitoare strălucesc pe ea. Culoarea de bază albă - la fel ca și fața din piele - este decorată cu această nuanță pe talpa intermediară, emblema Jumpman, curelele din plastic de lângă șireturi și căptușeală. Efectul general perfect este furnizat de detalii suplimentare negre (cum ar fi urechea de la călcâi).

Acesta va fi Air Jordan 4 Seafoam ambele subestimate și pline de caracter, modeste și izbitoare. Culorile se completează reciproc printr-un contrast coordonat. 👌

Air_Jordan_4_Seafoam

Pentru tine dacă...

Dacă vă plac lucrurile noi și, prin urmare, este important să aveți știuca definitorie de anul acesta în picioare, atunci cu siguranță trebuie să obțineți un Adidași Air Jordan 4 Seafoam!

Dar nu le poți rata chiar dacă de obicei sunt aproape de inima ta Iordan - în special Pantofi Air Jordan 4! ❤️👟

Aruncă o privire și în garderoba ta! Aveți piese albe, negre, verde mare/verde măsline? Dacă da, va arăta și brutal bine cu ei a Air Jordan 4 SeafoamȘi să nu uităm de veșnica afirmație că stilul în sine omul! Dacă vrei ca stilul tău să fie captivant și de neuitat, atunci știi că vei avea nevoie de un adidași sau doi! Dacă nu, Air Jordan 4 Seafoam < /a> (deși este adevărat, ce este adevărat, nu vei rata deloc), apoi un Dunk sau spune un Air Force 1!

Dacă nu pentru tine, atunci cadou!

Și vom spune altceva! Dacă nu vă puteți imagina Aer Jordan 4 Seafoam, gândește-te la alții! Dar prietena/prietena/soția ta - sau iubitul/soțul? Sau să spunem cu copilul, nepotul, nepoata - chiar și cu nepoata ta? Unii dintre ei sar din piele de bucurie când un Adidași Air Jordan 4 Seafoam i-ai oferi! 🎁

Ziua de naștere, ziua onomastică, ziua copilului, absolvirea, absolvirea - un adidași este un cadou bun pentru fiecare ocazie! Nici nu ne-am gândi prea mult la asta dacă am fi în locul tău, Am primi cel mai drăguț cadou astăzi!


Dacă sunteți în căutarea uneia dintre știucile definitorii din acest an, atunci Air Jordan 4 Seafoam Ai găsit ceea ce ești căuta! Comandați unul cât de curând ( apasă aici!) pentru a putea începe vara cu acest pas!

Reading next

Kötelező olvasmány szülőknek! A legtutibb ajándék gyereknapra: sneaker cipő - OnSize

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.